Η εταιρεία

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΑΛΦΑ ΔΕΛΤΑ ΕΛΛΑΣ

 

Η επιχείρησή μας αποτελεί μία από τις παλαιότερες του κλάδου και πλέον καταξιωμένες στην Ελληνική αγορά και δραστηριοποιείται στους εξής κλάδους:

1) Την αντιπροσωπεία ξένων οίκων

2) Την εισαγωγή και εμπορία πάσης φύσεως υλικών συνδεσμολογίας και στήριξης

3) Την εξαγωγή προϊόντων

Τα στοιχεία από τα οποία χαρακτηρίζεται είναι η ποιότητα, η αξιοπιστία, η εξυπηρέτηση και το μεγάλο εύρος των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρει.

Η επιχείρηση διατηρεί την έδρα της στην Αθήνα ενώ παρέχει υπηρεσίες διανομής σε ολόκληρη την Ελλάδα. Με τα ιδιόκτητα οχήματά της καλύπτει άμεσα τις ανάγκες πελατών σε ολόκληρη τη χώρα. Παρέχει υπηρεσίες παράδοσης αυθημερόν στα καταστήματα τους ή σε πρακτορεία, ώστε να παραδοθούν την επόμενη ημέρα στον χώρο τους.

Ταυτόχρονα, η επιχείρηση διασφαλίζει την εξυπηρέτηση των πελατών της βασιζόμενη στο μεγάλο απόθεμα προϊόντων που διατηρεί στις αποθήκες της, ακόμη και για εξειδικευμένα υλικά. Παράλληλα, μπορεί να διαθέσει άμεσα είδη από τους συνεργάτες της στο εξωτερικό, οι οποίοι κατασκευάζουν οποιοδήποτε υλικό επιθυμεί ο καταναλωτής με βάση συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Επιπλέον, το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Με ποικίλες σπουδές, κατάρτιση στο αντικείμενο και πολυετή εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα το προσωπικό γνωρίζει τις εφαρμογές που συναντάει η παραγωγή, είναι σε θέση να προβλέψει τις ανάγκες που προκύπτουν και προσφέρει αποτελεσματικές και καινοτόμες λύσεις.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, η επιχείρηση εξασφαλίζει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει κάθε ενδιαφερόμενο πελάτη. Για την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων εγγυάται το ευρύτατο πελατολόγιό της. Πελάτες της είναι βιομηχανίες, μονάδες παραγωγής, κατασκευαστές μεγάλων τεχνικών έργων, βιοτεχνίες, καταστήματα λιανικής πώλησης κ.ά.